Welkom bij Domy's Fun laserguns!
                         Ben jij opzoek naar een super activiteit voor op jouw feest of partij?                                         Dan ben jij bij ons op het juiste adres!    

Wie zijn wij?

Bij Domy's laserguns bent u aan het juiste adres voor de leukste kinderfeestjes, verjaardagen, communies en nog veel meer! Maar wie zijn wij nou eigenlijk?

Domy laserguns is een leuk familie bedrijf die zich specialiseert in het organiseren en verzorgen van feesten en partijen. Uit ervaring weten wij hoe moeilijk het soms is om in deze tijd een leuk en origineel feestje te houden. Zwemmen of bowlen doet iedereen al en als je naar een lasergame centrum gaat betaal je al snel 15 euro per kind voor slecht een kwartier. 

Wij doen dit anders!

 Wij vinden dat een kinderfeestje leuk, creatief, energiek en niet te duur moet zijn. Daarom hebben wij super leuke activiteiten die je gewoon thuis kan doen, in het park, in de speeltuin, enz. Op deze manier kun je alles zelf makkelijk in de hand houden en zelf organiseren. 

Het leukste feestje van de klas houden? Dan ben je bij ons zeker aan het goede adres


Waarom?

Wij zijn Iona en Noah. Wij zijn 8 jaar oud en toen wij afgelopen jaar onze verjaardag wilden vieren wilden wij iets anders! Wij wilden iets dat echt leuk was. Onze ouders kwamen toen met veel ideeën waaronder lasergamen. Helaas wilden wij heel veel kinderen uitnodigen maar toen was dit te duur. We besloten om ons geld wat we voor onze verjaardag hadden gekregen te gebruiken samen met geld dat we leenden om zelf laserguns te kunnen kopen. Alle verjaardagsfeestjes waren hetzelfde maar nu niet meer. Nu helpen wij wekelijks kinderfeestjes om leuker te zijn dan de ander!


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via ons contact formulier door hier te klikken of stuur een email naar info@domyslaserguns.nl
 
 
 
 
E-mailen
Map